Ook publiceren via Trikker?

ZONDER AUTEURS GEEN TRIKKER

Trikker als nieuwslab is een platform voor journalisten en andere publicerende professionals. Trikker geeft ruimte om de Achterhoekers van context voor maatschappelijke, politieke en regionale vraagstukken te voorzien, vanuit de regionale eigenheid.

Uitgangspunt is:

“De Achterhoek laat ons hart sneller kloppen. Elke keer wanneer we een paar stappen buiten de Achterhoek hebben gedaan is het weer good thuuskomm’n. Hier begint voor ons telkens een nieuw avontuur, ons onderzoek naar de kleine waarden – met groot effect – van en voor de Achterhoek. Dit alles zet de journalist voor Trikker in breder perspectief.”

Trikker bewaart de Achterhoekse identiteit en geeft deze een 21ste eeuws podium.

Onze waarde zit hem in het toevoegen van informatie op het gebied waar elk van ons expertise heeft. We delen de verhalen, we brengen het nieuws. Er gebeurt hier zo ontzettend veel, waarop wij alert zijn en waarvoor we tegelijkertijd een zwak voor hebben.
Onze auteurs:

  • Anke Sitter
  • Barbara Pavinati
  • Eveline Zuurbier
  • Janette van Egten
  • Maddy Hulshof
  • Marcel Houwer

OOK PUBLICEREN VIA TRIKKER?

De Achterhoek kennen we van binnen en van buiten. We laten zien hoe de wereld in de Achterhoek werkt. We kunnen ons gericht verdiepen in tal van facetten van het bedrijfsleven, het landschap, hebben gesprekken met Achterhoekers die verhalen te vertellen hebben. Maar boven al staan de bewoners, wel of niet geboren en getogen in de Achterhoek: de mensen die de Achterhoek een gezicht en een verhaal geven. Noaberschap gaat verder dan de huisdeur ernaast. Energie en tijd stoppen in het creëren van de eigen leefomgeving. Nieuws als eigen verhaal, gekleurd door persoonlijkheid (niet: persoonlijk gekleurd). Door gebruik te maken van nieuwe media: blog, vlog, fotoverslag enz.

Onderstaand kun je je gegevens achter laten. We nemen spoedig contact met je op om het nodige door te spreken.

Upload hier een recente foto, of maak een gravatar aan op basis van het hierboven ingevulde emailadres op https://en.gravatar.com

WhatsApp ons