Bedrijven

TRIKKER LAAT JE HOGER SPRINGEN!

Trikker bouwt aan het nieuwslab van en voor de Achterhoek. Samen maken we een nieuwe en stevige regionale journalistiek, zodat iedereen – jong en oud – beter geïnformeerd is over wat er in de Achterhoek zo allemaal te beleven is.

Tussen andere journalistieke publicaties biedt Trikker bedrijven en organisaties ruimte in ons nieuwslab om blijvend zichtbaar je verhaal te vertellen: in woord, beeld en/of geluid. Er kan een link naar je eigen communicatiekanalen worden geplaatst.

Hoeveel Achterhoekse bedrijven zijn er gewoon onbekend bij de Achterhoeker? Hoeveel vacatures blijven onbezet omdat deze te weinig worden gezien? Hoeveel jongeren hebben geen weet van de ontwikkelkansen die ze vlak in de buurt zouden kunnen hebben en welk effect heeft dit op hun opleidingskeuzes? Hoe vaak kom je op de website van de Smarthub? Of van de Talententuin? Juist tussen al het ander nieuws, andere informatie vergroot je je zichtbaarheid.

Bedrijfsarrangement

Trikker biedt ruimte voor het verhaal van jou en je bedrijf op basis van een bij jouw bedrijf passend bedrijfsarrangement. Jouw verhaal wordt in de context van de Achterhoek geplaatst, op een waardevolle en onderscheidende manier. Na verloop vaan tijd informeren we je graag op basis van analytics of je je doelgroep in gewenste maten bereikt.

De prijzen van de bedrijfsarrangementen zijn afhankelijk van:

  • De gewenste frequentie om een publicatie te plaatsen.
  • De mate van (journalistieke) ondersteuning die je voor je publicaties vraagt.
  • De mate aan social media ondersteuning in relatie tot de publicaties, die je vraagt.
  • Het aantal gekoppelde abonnementen dat je wenselijk vindt.

De prijsrange varieert tussen ca. €300 tot ca. €2500 per jaar.

Ben je geïnteresseerd? Zoek je meer zichtbaarheid? Neem vrijblijvend contact met ons op.
We stellen graag een maatwerkarrangement voor je samen.

BEKIJK DE KIOSK

Startactie

Sluit je nu je bedrijfsarrangement af, plaatsen we binnen 3 maanden je eerste publicatie. En zetten we de prijs voor de periode die je nu afsluit vast!

Vraag eventueel naar meer mogelijkheden, voor publicaties, de zichtbaarheid en aanvullende diensten. Trikker is advetentievrij, we plaatsen graag verhalen, die het waard zijn om verteld te worden.

Trikker is een werkplaats

We verdiepen ons gericht in het bedrijfsleven, het landschap, de cultuur, hebben gesprekken met Achterhoekers, bezoekers, beïnvloeders. Hoe reageren zij op de wereld en wat doet de wereld met hen? Actualiteiten die bestaande media niet halen, maar informatie die de lezer wel gaat ‘trikkeren’.
Veel van deze verhalen hebben een impact op regionale economie en bedrijvigheid en vice versa. Die samenhang tekenen we graag op.

Naast de kiosk ook een shop

Trikker biedt ook producten aan: boeken, foto’s, workshops van en over de Achterhoek (of een deel ervan). Heb je een product of dienst welk over de Achterhoek informeert en wil je dat via Trikker aanbieden, dan kun je hier ook gebruik van maken. Over de wijze van verzending van producten etc. maken we samen afspraken.

Zichtbare bedrijvigheid!

 

WhatsApp ons